Зелени покриви  

 

 

 

 


Плосък покрив - паро, топло и хидроизолация
 

 

 


Топлоизолации : КАМЕННА ВАТА

ROCKWOOL СТРОИТЕЛНА ИЗОЛАЦИЯ
 
Ние предлагаме широка гама продукти за строителна изолация с размери в голям диапазон. Някои от основните продукти са Rockmin, Rollrock, Airrock, Steprock, Roofrock, Dachrock.
 
Вентилируеми фасади, сандвич панели
Преградни стени, скатни покриви

AIRROCK HD
Топлоизолационни плочи
Плочите Airrock HD се използват за топло-, звукоизолация и пожарозащита на вентилируеми фасади, преградни стени. Airrock HD е подходящ за скатни покриви над или между покривните греди, за касетъчни стени, облицовка на панели.
AIRROCK LD
Топлоизолационни плочи
Плочите Airrock LD се използват за топло-, звукоизолация и пожарозащита на вентилируеми фасади, преградни стени. Airrock LD е подходящ за скатни покриви над или между покривните греди, за касетъчни стени или хоризонтална скара.
AIRROCK ND
Топлоизолационни плочи
Плочите Airrock ND се използват за топло-, звукоизолация и пожарозащита на вентилируеми фасади, сандвич панели, преградни стени. Airrock ND е подходящ за изолация в касетъчни стени, хоризонтална и вертикална скара.
AIRROCK SL, AIRROCK L, AIRROCK, AIRROCK + (SB, SC)
Топлоизолационни плочи без или със стъклен воал (SB-бял, SC-черен)
Плочите Airrock SL, Airrock L, Airrock и Airrock + се използват за топло-, звукоизолация и пожарозащита на вентилирани фасади, сандвич панели, преградни стени. AIRROCK SL е подходящ за скатни покриви над или между покривните греди. Кашираните със стъклен воал продукти се използват за вентилирани фасади, тавани, облицовка на панели и др.

RP-VІІ
Топлоизолационни плочи

Плочите RP-VII се използват за топло-, звукоизолация и пожарозащита на вентилируеми фасади, преградни стени и сандвич панели. RP-VII е подходящ за скатни покриви над или между покривните греди облицовка на панели.
Вентилируеми фасади,
Преградни стени, скатни покриви
RP-V
Топлоизолационни плочи
Плочите RP-V се използват за топло-, звукоизолация и пожарозащита на вентилируеми фасади, преградни стени. RP-V е подходящ за изолация на скатни покриви над и под напречните греди и за изолация в касетъчни стени.
Скатни покриви, вътрешни конструкции
ROCKMIN, ROCKMIN PRESS
Многофункционални топлоизолационни плочи
Плочите Rockmin се използват за топло-, звукоизолация и пожарозащита на скатни покриви, мансарди, тавани, преградни стени, окачени тавани и други конструкции, при които не се изисква издръжливост на натоварване.
ROLLROCK
Многофункционална топлоизолация на рула
Рулата Rollrock се използват за топло-, звукоизолация и пожарозащита на скатни покриви, мансарди, тавани, преградни стени, окачени тавани и други конструкции, при които не се изисква издръжливост на натоварване. Рулата Rollrock с голяма дебелина могат да се изплозват като еднослойна топлоизолация на външни конструкции като скатни покриви без вентилация и изолация между гредите на тавански помещения.
Скатни покриви, вътрешни конструкции, касетъчни стени
MULTIROCK Многофункционални топлоизолационни плочи
Плочите Multirock се използват за топло-, звукоизолация и пожарозащита на скатни покриви, мансарди, тавани, преградни стени, окачени тавани, касетъчни стени и други конструкции, при които не се изисква издръжливост на натоварване.
Плаващи подове
STEPROCK L, STEPROCK T,
Топлоизолационни и акустични плочи
Топлоизолационни плочи, устойчиви на натоварване, предназначени за подобряване на звукоизолацията на леки плаващи подове (Steprock L) или тежки плаващи подове (Steprock T).
STEPROCK HD, STEPROCK ND
Топлоизолационни и акустични плочи
Топлоизолационни плочи, устойчиви на натоварване, предназначени за подобряване на звукоизолацията от ударен и въздушен шум на тежки плаващи подове.
Плоски покриви
ROOFROCK
Твърди топлоизолационни плочи
Плочите ROOFROCK се използват за топло-, звукоизолация и пожарозащита на плоски покриви с бетонна структура и покриви от трапецоидни сегменти (метална платформа) като най-долен, основен слой на покривната изолация. Фиксирането става чрез залепване (горещ асфалт, студено битумно лепило, полиуретаново лепило), стоманени връзки или баласт срещу надигане от вятъра.
DACHROCK, импрегниран DACHROCK, SPODROCK
Твърди изолационни плочи
Плочите DACHROCK и SPODROCK се използват за топло-, звукоизолация и пожарозащита на плоски покриви с бетонна структура и покриви от трапецоидни сегменти (метална платформа). Плочите SPODROCK се използват като най-долен, основен слой на покривната изолация. Фиксирането става чрез залепване (горещ асфалт, студено битумно лепило, полиуретаново лепило), стоманени връзки или баласт срещу надигане от вятъра.
DACHROCK - MAX
Твърди изолационни плочи с двойна плътност
Плочите DACHROCK MAX се използват за топло-, звукоизолация и пожарозащита на плоски покриви с еднослойна изолация. Плочите са изключително подходящи за леки покриви от трапецоидни метални сегменти. Твърдият горен слой е стабилна основа за шайбите на свързващите елементи. Еластичният долен слой намалява напрежението при закрепването на плочите. Поради незначителното топлинно разширение на каменната вата, изолационните плочи могат да се поставят на един слой.
SK PITCH WEDGE
Топлоизолационни стъпаловидни клинове за плоски покриви
Стъпаловидните клинове са предназаначени за създаване наклон на равните части на плоските покриви, за да се предотврати събирането на вода между два отводнителни канала. Те са лесни за инсталиране и икономични. Възможни са индивидуални решения.
SD PITCH WEDGE
Топлоизолационни стъпаловидни плочи за плоски покриви
Стъпаловидните плочи са предназначени за създаване на наклон в равните части на плоските покриви. За повече информация виж таблицата за основните видове.
Външна топлоизолационна система
FASROCK, FASROCK L
Топлоизолационни плочи
Плочите Fasrock и Fasrock L са предназначени за външна изолация на сгради. Продуктите са едновременно изолация и поддържаща основа за мазилката. Fasrock L (при ниски сгради до 20 м височина) не се нуждае от механично закрепване към стената, стига да е залепен изцяло към носещата повърхност.
Вътрешни конструкции и пълнеж
GRANULATE, GRANULATE P
Многофункционални изолационни влакна на гранули
Granulate и Granulate P са предназначени за топло-, звукоизолация и пожарозащита на кухини в стените, таваните, тесни и труднодостъпни пространства при скатни и плоски покриви, преградни стени и за пълнеж на други кухи пространства, където няма натоварване.
Сандвич панели
BUILDING PANEL
Твърди устойчиви топлоизолационни плочи
Плочите Building panel се използват за топло-, звукоизолация и пожарозащита, поставени или залепени в обшивка, а също като изолационен пълнеж при производството на строителни продукти като интегрирани панели или сандвич панели.
   

Created for Hydromat

      


 

 


 

 

 

 

Бентонитови изолации