Честит Рожден Ден на фирма „Хидромат” ООД ! На 04.01.2023г фирмата навършва 30 години от създаването си.

Предлагаме богата гама битумни, PVC, TPO, бентонитови и самозалепващи се хидроизолации, както и битумни керемиди, XPS топлоизолации и каменна вата.

С хидроизолационните системи на фирмата са изпълнени успешно жилищни и индустриални сгради, мостове и подземни метростанции, язовири, депа за отпадъци и други проекти.

Благодарим за доверието на всички наши клиенти и партньори през тези години. Здрава и успешна 2023 год.!

За повече информация можете да ни намерите на сайта ни hydromat.bg и дистрибуторската ни мрежа в цялата страната.

На 29.05.2020 г получихме Разрешение за Въвеждане в Експлоатация на новата офис и складова база на ф-ма "Хидромат" ООД, намираща се на Софийски околовръстен път район Люлин. Базата започва да функционира своевременно от 02.06.2020г., като официалното откриване ще бъде през септември месец с оглед настоящата ситуация. Хидромат ООД 
хидро и топлоизолациионни решения за сгради и съоръжения

Фирма "Хидромат" ООД е 100% частна, българска фирма с предмет на дейност проектиране, внос, доставка, изпълнение и гаранционно обслужване на системи от хидро и топлоизолациионни материали за сгради и съоръжения. Съдружници и управители на фирмата са инж. Кирил Маслев и неговият син инж. Антон Маслев.

"Хидромат" ООД е една от най-големите фирми в България, вносител на газопламъчни, битумни хидроизолации от Чехия и Италия. Предлагаме всички видове рулонни мембрани - SBS и АРР полимер-битумни мембрани, PVC, TPO, HDPE, бентонитови хидроизолации, като за избора на най-подходящия тип изолация екипи от специалисти извършват оглед на място. Анализът на съществуващото състояние е повече от важно за клиента.

Фирмата има много добре развита дистрибуторска мрежа в цялата страна с добре снабдени складове. Годишните продажби на битумни мушами е над 3 000 000 м2.

От друга страна фирма "Хидромат" е безспорен лидер за България в подземните хидроизолации. Вече 30 години проектираме и изпълняваме хидроизолациите в един от най-отговорните национални обекти - Софийското метро. Там неведнъж сме доказали професионализмът и отговорностите които поемаме и удържаме. Основните продукти, които са използвани в обекта са полимер-битумни и самозалепващи се хидроизолации, произведени от фирма GRACE - Англия

Топлоизолациите са друга силна страна на фирма "Хидромат" ООД. Предлагаме различни решения с експандиран полистирен - EPS, екструдиран полистирен – XPS и минерални вати.